Gezondheidscertificaat

Bazoeki vindt dat jij goed geïnformeerd moet worden over de gezondheid van jouw nieuwe huisdier. Wij willen voorkomen dat jij later met een ziek dier en hoge medische kosten komt te zitten. Om deze reden heeft Bazoeki een gezondheidscertificaat ontwikkeld in samenwerking met dr. ing. Paul A.M. Overgaauw DVM PhD Dipl. ACVM van Universiteit Utrecht en geeft Bazoeki jou de mogelijkheid een hond of kat te kopen met een gezondheidscertificaat. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe huisdier echt gezond is!

Ben je verkoper? Laat aan mogelijke nieuwe baasjes zien dat je de zaken voor je dieren goed hebt geregeld. Zo zijn jullie beide verzekerd van een goede (ver)koop!

Wat geeft het mij?

De daadwerkelijke gezondheidsstatus van het dier ten tijde van de aankoop.

Waar verschilt het in?

Geen onvoorziene complicaties en de daarbijbehorende extra medische kosten die gemaakt moeten worden, omdat het dier toch niet zo gezond blijkt te zijn als dat het lijkt!

Hoe krijg ik het?

Een verkopende partij zal bij het plaatsen van de advertentie kunnen aangeven dat hij/zij een gezondheidscertificaat wil meegeven bij het dier. Bazoeki zorgt ervoor dat deze informatie duidelijk wordt weergeven. Wanneer jij het dier hebt overgenomen komt het gezondheidscertificaat automatisch jouw kant op.

Meer informatie over ons gezondheidscertificaat?
Neem contact op
@Bazoeki

Bazoeki op Instagram!

Bazoeki op Instagram!